OM MIG OCH KONSTEN:

Jag är en konstnär boende i mellersta Skåne. Kreativitet har alltid kretsat kring mig på ett eller annat sätt ända sen jag var liten. På senare tid har målandet kommit mig närmre och jag känner att det är det enda sättet jag kan få utlopp för mina känslor. Jag älskar att experimentera och testa mig fram och att måla efter känslan. Det ligger i min nyfikenhet att måla och använda olika typer av medium, men det blir mest akvarell och akryl. Jag har dock börjat måla en hel del djurporträtt i kol. Jag är autodidakt och började ta mitt måleri på allvar våren 2017, då jag satsade på min första samlingsutställning. Sedan dess har jag ställt ut både i soloutställningar och gemensamma utställningar i Skåne och Köpenhamn. Min konst har hittat sin väg ut i hela Europa och USA. 

KÄNSLAN

Att måla gör mig lugn, filosofisk, glad och ger mig själslig ro. Jag kan måla många, många timmar i sträck. Jag målar med stor passion, känsla och engagemang! Målar de allra flesta motiven - men det är känslan som ligger mig varmast om hjärtat som är viktig. Jag ser måleriet som en gåva jag fått som ska förvaltas och utvecklas.

Jag vill uppmuntra andra att tro på sin dröm o att våga fullfölja den. Ni lyfter mig att våga mer och mer! Ni ger mig tron på mig själv och får mig att våga släppa jantelagen lite mer, i alla fall ibland.

Tack till er som uppskattar, sprider och allra helst Ni som köper min konst!! Och såklart uppmuntrar mig till att fortsätta måla!

Kärlek och värme

Ann-Sofie


Lite om mig

Namn: Ann-Sofie Stjernkvist
Född: 1980
Bor: Eslöv, Skåne
Familj: Sambo +
2 flickor