DJURPORTRÄTT I KOL

Beställ ett levande porträtt

Från ditt eget fotografi får du ett tecknat djurporträtt av din katt, hund, häst eller vad du än har för familjemedlem, som är skapat med stor omsorg, kärlek och noggrannhet. Resultatet är ett unikt levande djurporträtt med en wow-faktor, ett konstverk du verkligen förtjänar att ha. Fotografiet som jag använder som förlaga ska vara av hög kvalitet. Fotot får heller inte vara för mörkt.  Jag behöver bra skärpa för att kunna zooma in bilden och se alla detaljer. Att kunna se detaljer i ett foto är mycket viktigt för att porträttet ska bli så bra som det bara kan bli. 

Det här är konst med stor betydelse, kärlek  och personlighet, en hyllning av den bäst tid du delar/delat tillsammans med ditt/dina djur.


PRISLISTA

Enkelt Porträtt A4 

21x30 cm

1200 kr

Kol Enkelt Porträtt A3 

30x42cm  

1500 kr

Tillägg; omgivning, saker m.m 

fr.200 kr

Tillägg extra djur


+50 %

Alla priser avser ett porträtt i kol på en ett eller flera djur. I priset ingår arbete, material och frakt. Inramning ingår ej i priset. 

FOTOTIPS

För att jag ska kunna skapa ett vackert och personligt porträtt av din bästa vän är bra referensfoton det allra viktigaste. En del kan jag justera och korrigera om fotot inte är perfekt, men jag kan inte måla något jag inte ser. Eftersom jag sällan träffar mina modeller i verkligheten är det viktigt att ditt djur är sig likt på fotot, det är bara du själv som kan avgöra det.

Här följer några tips som kan vara bra att tänka på när du ska fotografera ditt djur inför porträttbeställningen:

Fotografera utomhus, men inte i direkt solsken som ger skarpa skuggor.

Undvik motljus.

Undvik blixt som ger kallt onaturligt ljus (du beöver ingen blixt utomhus).

Sätt dig på huk så du kommer i djurets nivå, kameran ska vara i samma höjd som djurets ansikte så perspektivet blir rätt. En liten hund eller katt kan du sätta upp på tex. ett bord för att slippa ligga på mage själv.

Gå nära, undvik onödig luft runt motivet

Locka med godis eller en leksak för att få djuret att se uppmärksamt in i kameran. För att undvika en nos i objektivet, be en medhjälpare hålla i hunden.

Blänket i ögonen är viktigt att få med för att skapa liv i porträttet.

Utrusta dig med tålamod och ta MÅNGA bilder! 

Hur går det till?

Jag tar emot beställningen med 50% deposition på rådande priset innan jag börjar teckna. Depositionsavgiften återbetalas ej. Resterande summa betalar du när du har godkänt bilden. Vid större teckning diskuteras priset. Betalning sker enligt överenskommelse via Swish eller banköverföring. Beställning utomlands tillkommer frakt. Så fort jag ser att betalningen är genomförd skickar jag porträttet via posten. Beräknad leveranstid får du veta vid beställning, men är minst ca 4-6 veckor, beroende på hur lång kö det är. Vid frågor maila stjernkvistart@gmail.com  .